Minimin
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra Fleischer Couture

For Fleischer Couture er det detaljer som gjør at vi skiller oss ut. Dette kan være gulldetaljer på regnjakken eller gullknapper på signaturkåpen.

Eksklusivitet har hele veien vært viktig for oss. De første sesongene var plaggene nummererte og produsert i et begrenset antall. I dag er de ikke lenger nummererte, men eksklusiviteten ivaretaes gjennom vår distrubusjonsstrategi.

Vi etterstreber tidløse og slitesterke plagg med god kvalitet. Derfor bruker vi mye tid på produktutvikling. All designarbeid skjer på kontoret vårt på Skøyen i Oslo, mens produksjonen utføres i Kina.

Vi bryr oss!

Bærekraftig produksjon står høyt på vår agenda. Gjennom medlemskap i Initiativ for Etisk Handel (IEH) jobber vi aktivt med å opptre ansvarlig overfor mennesker og dyr og etiske hensyn er førende for valg av materialer. Dette arbeidet er krevende for en liten aktør som oss, men vi blir motivert av å se at selv små tiltak hjelper!

Dunjakkene og -kåpene er laget av dyrevennlig dun fra gjess som blir brukt i matproduksjon. Våre dunkåper har alpakkapels festet på hetten. Vi støtter ikke pelsoppdrett og derfor bruker vi kun pels fra alpakkadyr som dør en naturlig død.

1
Viser 1 til 2 (av 2 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke