Minimin
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Huttelihut finner du hos barnebutikken Minimin i Oslo sentrum og på nett.

Rene materialer, smart design og unik pasform - slik vil de holde ditt barn varmt i kulden! Huttelihut har siden 2003 designet, produsert og markedsført ull luer og accessories til barn i alle aldre. I 2010 innså de, at du har samme behov som ditt barn - derfor tilføyde de ET-TU med utvalgte Huttelihut-styles til voksne.

Vores kollektioner er sammensat av materialer i høy kvalitet med tre hovedlinjer:

  • Luer i ullfleece med bomullvelourfoer: Deres elefantluer er fremstilt av ull med bomullsfoer, så de både er varme, pustende og vannavvisende. De har designet en model med en unik pasform, som sitter tett og komfortabelt omkring hodet.
  • Dansk ullstrikk: Deres toppluer og skjerf er laget av lambswool og merinoull, produsert i Danmark. Kjendetegnet for disse styles er minimalistisk design med god funksjonalitet.
  • Alpaca ullstrikk: Deres luer, skjerf sweatre og ponchoer er håndstrikkede i den fineste alpaca ull av bolivianske høylandskvinner. Alpacaen er i familie med lamaen og lever høyt oppe i de barske Andesfjellene sammen med den indianske høylandsbefolkning, som bearbeider ullen. Det er et fair trade-basert produksjonssamarbeid.

Huttelihut og ET-TU forhandles primært i Danmark, Norge, Tyskland, Finland og Rusland. Se under 'Forhandlere' hvor dit barn kan blive varmt klædt på.

Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke